AL VVS

Autoriseret VVS installatør

Vi tilbyder nu også professionelt VVS arbejde.

Med AL Rør & Stål som samarbejdspartner inden for VVS, har du muligheden for at opnå den synergieffekt der er i at samle smed og VVS hos en leverandør. For private kan det eksempelvis være at vælte en bærende væg for at etablere køkken-alrum.
Hos AL Rør & Stål, kan vi både ligge en bærende bjælke op, i stedet for væggen, og vi kan efterfølgende lave de nye installationer til vand, varme og afløb.
For boligforeninger, kan vi eksempelvis tilbyde eftersyn og reparation, af såvel gelændere, altaner, varmecentralen og alle installationerne.

Vi løser netop jeres udfordring, og vi gør det med glæde

  • Certifikatsvejsning af plast rør i PE, PP
  • Varmeanlæg – Nybyg, renovering og service
  • Køleanlæg – Nybyg og renovering og service
  • Varmepumper – Installation og service
  • Brugsvand – Nybyg, renovering og service
  • Sanitet – Nybyg, renovering og service

Uanset om du står foran nybyg, renovering eller helt almindelig service, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder VVS løsninger med certifikatsvejsning af plast rør i både PE og PP. Derudover klarer vi opgaver med både varme- og køleanlæg eller hvis du skal have installeret en ny varmepumpe.

Vi klarer også klassiske VVS opgaver og tilbyder derfor al arbejde med både brugsvand og sanitet.

Som autoriseret VVS firma sørger vi for at levere et resultat i højeste kvalitet så du ikke skal bekymre dig om noget.

Autorisationsnummer er: VDVA-15022

Få et tilbud
Ring til os

Kontakt os gerne

Når du hyrer os til at varetage dine opgaver, kan du være sikker på, at dit projekt bliver håndteret på bedst mulig vis. Vi overholder alle indgåede aftaler, hvad enten der er tale om afleveringstidspunktet eller budgettet, så hos os kan du altid slappe af, du er nemlig i sikre hænder.

Ring til os